Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Αγάπα αληθινά!


Μια λέξη. Πέντε γράμματα! Είσαι δυστυχής άμα δεν το νιώσεις.Με αυτή απολαμβάνεις , συμπαραστέκεσαι ,διασκεδάζεις, νιώθεις κάποιον δίπλα σου ''σαν το άλλο σου μισό''. Είναι η αγάπη. 
Αγάπη είναι ένας ουρανός που πότε βρέχει , πότε χιονίζει και πότε είναι καταγάλανος και λαμπερός. 
Δεν έχεις λόγο που αγαπάς. Και αυτό είναι που σε μαγεύει. Σε μαγεύει να ζωγραφίσεις την ομορφιά της ζωής .Γιατί αυτό που λέμε αγάπη είναι ένα έργο τέχνης. Υπάρχουν καλλιτέχνες όλων των ειδών. Οι καλλιτέχνες της αγάπης όμως χρησιμοποιούν τα εργαλεία τους για να εκφράσουν αυτό που δε μπορεί να εκφραστεί με λόγια, το ανέκφραστο. Χωρίς πινέλο, αποτυπώνουν τη ζωή με τα πιο ζωηρά χρώματα. Χωρίς καμία χορογραφία , μπαίνουν στο χορό της ζωής. Μια τέχνη που όλοι μπορούν να μάθουν αν τους έρθει μία και μοναδική σταγόνα από τον ουρανό.
Αγάπα! Μπορεί να έρθει μια μικρή βροχή. Δεν πειράζει, θα μάθεις!
Αγάπα αληθινά όμως. 'Οπως η μνήμη αγαπά πρόσωπα απ’ το παρελθόν!
Πρόσεχε όμως .Αυτό απαιτεί προσπάθεια. Η αγάπη ποτέ δεν πεθαίνει από φυσικό θάνατο. Πεθαίνει όμως από αδιαφορία και υποκρισία. Πεθαίνει όταν τη θεωρήσουμε δεδομένη. Πράγματα που παραλείπουμε και αγνοούμε είναι συχνά πιο επικίνδυνα από τα λάθη που κάνουμε.. Πρόσεχε! Μην την σκοτώσεις ! Ανανέωσε την όπως εσύ το νιώθεις, με όποιον τρόπο θες!
Είναι μεγάλη η δύναμη της αγάπης. Σε αλλάζει ολοκληρωτικά. Δεν ξέρω , νιώθεις σαν να έχεις ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να έχεις μάθει τα πάντα! Είσαι απλά γεμάτος. Γεμάτος σκέψεις , όνειρα, συναισθήματα , στόχους , ευτυχία..
Μην αγαπάς κάποιον επειδή είναι όμορφος , αγάπησε τον επειδή θα είναι όμορφα όταν τον αγαπάς. Αλήθεια σου λέω , θα αλλάξει η ζωή σου! Η αγάπη προσφέρεται ακόμα και όταν οι άλλοι δεν την αναγνωρίζουν και δεν την εκτιμούν . Δεν αγαπάμε για να μας αγαπήσουν, αγαπάμε γιατί απλά έτσι το νιώθουμε.
Αγάπα και σύ και μην ξεχνάς.. 3 ειναι οι προϋποθέσεις στη ζωή: ένας στόχος [που θέλουμε να πετύχουμε], ένα όνειρο [που θέλουμε να πραγματοποιηθεί] και μία αγάπη [που θέλουμε να αντέξει]…
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου