Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο..

Μία ακόμα σχολική χρονιά ήρθε στο τέλος της. Σαν χθες θυμάμαι τις πρώτες μέρες της 2ας λυκείου. Τότε που μετρούσαμε, ακόμα δεν είχαμε αρχίσει, τις μέρες που έμεναν για να κλείσουν τα σχολεία για Χριστούγεννα (Αχ, αυτά τα Χριστούγεννα! Καλύτερα, πολύ καλύτερα και απ' ότι φανταζόμουν πως θα ήταν♥) Σαν χθες θυμάμαι την κάθε στιγμή αυτής της χρονιάς. Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα γυρνούσα χωρίς δεύτερη σκέψη στην αρχή του σχολικού έτους 2010-2011, αρχή της 2ας λυκείου για μένα. Και γιατί; Να ο λόγος: Ήταν μία όμορφη για μένα χρονιά, ξένοιαστη θα έλεγα. Όχι πολύ διάβασμα (μέχρι τη μέση της χρονιάς τουλάχιστον), εκδρομές στο εξωτερικό (Στην υπέροχη Βαρκελώνη! 6 μέρες ήταν αρκετές για να αποφασίσω πως κάποια μέρα θα ζήσω εκεί=]). Άλλα ποιός ο λόγος να τα σκέφτομαι όλα αυτά; Σε λιγότερο από μία εβδομάδα αρχίζουν τα βάσανα! Εξετάσεις... Πόσο τις μισώ; Διάβασμα, διάβασμα, διάβασμα! Απ την άλλη όμως ένας μήνας είναι και μετά καλοκαιράκι! Διακοπές, ύπνος, παρέα, θάλασσα!
Δε θα είναι το πιο εύκολο καλοκαίρι (φροντιστήρια για 3η λυκείου βλέπετε), άλλα αυτό δεν αναιρει το ότι θα είναι Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι ♥ 




Από Σεπτέμβριο έρχονται τα δύσκολα, πρέπει να πάρω αποφάσεις.. σοβαρές αποφάσεις. Αγχωτικό θέμα, ας το αφήσουμε για τώρα!
Αυτό λοιπόν, είναι το τελευταίο μου άρθρο πριν τις εξετάσεις! Καλό διάβασμα, καλή υπομονή και καλή επιτυχία σε όλους σας! (Και σε μένα, την χρειάζομαι!)


Α! Και θα σας ευχηθώ από τώρα, καλό καλοκαίρι:D








!Kisses








Υπέροχη μου Βαρκελώνη:) Θα ξαναγυρίσω!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου